Aftermovie New York Mini Marathon | Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Client case:

Hoe betrek je je doelgroep middels een aftermovie?
Voor het Diabetes Fonds hebben we een aftermovie gecreëerd, met als doel het succes van dit evenement te delen. Hiernaast zal de video ingezet worden om het aankomende jaar mensen te werven om deel te nemen aan het evenement.

Het Diabetes Fonds, onder leiding van directeur Diena Halbertsma, is een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor de strijd tegen diabetes. Om geld in te zamelen voor essentieel onderzoek naar diabetes, organiseerde het Diabetes Fonds het New York Mini Marathon-evenement. Het doel was om mensen bewust te maken van de impact van diabetes en tegelijkertijd de gemeenschap te mobiliseren om een verschil te maken. Na afloop van het evenement werd een cheque ter waarde van €161.823,- gepresenteerd door niemand minder dan de legendarische Lee Towers, als erkenning voor de inzet van de deelnemers en het publiek.

Lee Towers optreden bij het New York Mini Marathon evenement

Doelstellingen

  • Vastleggen van de essentie en hoogtepunten van het New York Mini Marathon-evenement, georganiseerd door het Diabetes Fonds.
  • Delen van het succesverhaal van het evenement om bewustzijn te vergroten over diabetes en het belang van onderzoek.
  • Inspireren en werven van nieuwe deelnemers voor toekomstige edities van het evenement.
  • Versterken van de betrokkenheid en gemeenschapszin rondom de strijd tegen diabetes.

De aftermovie werd ontworpen om de energie en betrokkenheid van het evenement vast te leggen en tegelijkertijd het belang van het Diabetes Fonds en hun inspanningen voor onderzoek naar diabetes te benadrukken.

Resultaten
De aftermovie van het New York Mini Marathon-evenement, gepresenteerd door het Diabetes Fonds, overtrof alle verwachtingen en bleek een krachtig instrument te zijn om het succes van het evenement te delen en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Kies jij ook voor videocontent?
Wil je ontdekken hoe je videocontent kunt gebruiken om jouw boodschap krachtiger te maken en meer resultaat te behalen? Neem dan contact met ons op en laat Capital Content je helpen groeien.

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online