Ontdek onze 
diensten.

Capital Content is hét productiebedrijf voor een vloeiende samenwerking met het beste resultaat. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg en je hoeft er zelf vrijwel niets voor te doen.

Contentstrategie en uitvoering

Vergroot je naamsbekendheid, bereik meer klanten en biedt waardevolle content aan jouw doelgroep op een consistente en eenvoudige manier. Iedere maand een geoptimaliseerde invulling van jouw contentstrategie. Bij Capital Content kan het!
Meer informatie

Campagneproducties

Gebruik de identiteit van jouw merk voor de meest indrukwekkende video’s. Lanceer een nieuw product met een promotievideo, deel kennis met een explainer video of speel in op een belangrijk thema van dit moment. Wij staan altijd voor je klaar.
Meer informatie

Bedrijfsvideo en fotografie

Presenteer je bedrijf aan jouw publiek en maak een grotere impact. Met onze video’s of fotografie geef je jouw bedrijf een gezicht en verhogen we de betrokkenheid van je klanten én je medewerkers.
Meer informatie

De kracht van video.

Video is een duidelijke en effectieve manier om een product of dienst te delen en om uitdagingen van de klant op te lossen. Je communiceert op een aantrekkelijke manier jouw succesverhalen, de voordelen van een product of dienst en zet je bedrijf krachtig neer in het digitale landschap. Dit soort video’s heb je in alle soorten en maten. Een productiebedrijf zoals wij maakt regelmatig bedrijfsvideo’s, maar er is nog veel meer verschillende videocontent te produceren.
Denk bijvoorbeeld aan promotievideo’s, campagnevideo’s, educatieve video’s, evenement video’s en ga zo maar door. Dit soort relevante en waardevolle content visueel delen resulteert erin dat klanten je sneller zien, beter begrijpen en eerder geneigd zijn actie te ondernemen.
Kom in contact

De voordelen?

Verhoogde betrokkenheid van je klanten
Toename van online zichtbaarheid
Versterking van de merkidentiteit
Krachtige communicatie omzetten tot meer resultaat
Wij werken met een vast team van professionele specialisten met ieder hun eigen specialisatie. Samen zorgen we voor de planning, strategie, conceptontwikkeling, uitvoering, opnames en implementatie van geoptimaliseerde videocontent voor jouw bedrijf. We zijn een productiebedrijf, maar zijn daarnaast gespecialiseerd in content marketing. We geven je dus ook advies over de online marketing strategie en hoe een boodschap het beste overgedragen kan worden naar de doelgroep. We doen er alles voor om samen jouw doelstellingen te behalen.
Ook zijn we hét productiebedrijf om jouw content vorm te geven. Voor alles wat past binnen jouw online marketing strategie ben je bij ons aan het juiste adres. Eén vast content team dient als verlengstuk van jouw organisatie en maandelijks, op vaste momenten, voor je klaar. Duidelijke en directe communicatie, een effectief en efficiënt proces, de hoogste kwaliteit videocontent en het beste resultaat voor jou, je website en jouw bedrijf. Dát is Capital Content.

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online