Dienst

Bedrijfsvideo en -fotografie

Behoefte aan toffe videocontent? Natuurlijk zien we graag dat je bij ons het totale pakket afneemt, maar de mogelijkheid om content te produceren laten we nooit liggen.

Wil jij dit ooK?

Laat je naam en nummer achter en wij bellen je terug!
Bel mij later terug

Introductie

Behoefte aan toffe videocontent? Natuurlijk zien we graag dat je bij ons het totale pakket afneemt, maar de mogelijkheid om content te produceren laten we nooit liggen. Daarom is het bij Capital Content ook mogelijk om ons uitsluitend in te zetten voor een bedrijfsvideo of voor bedrijfsfotografie. Dit type content is een belangrijk onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie. Heb je bijvoorbeeld een aftermovie van een kerstborrel, een bedrijfsfilm of een andere promotiefilm nodig? Laat het ons vooral weten. En wil je graag al jouw medewerkers met hun mooiste glimlach op de website plaatsen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Toch liever indrukwekkende content op vaste basis? Dan kun je een kijkje nemen bij de dienst contentstrategie.

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is een leuke manier om naslagwerk te produceren van de mooie momenten van het bedrijf. Vertrekt bijvoorbeeld een gewaardeerde medewerker na 40 jaar trouwe dienst? Dan kan het leuk zijn om alle medewerkers hun waardering te laten uitspreken op camera. Ook zijn bedrijfsevenementen vaak leuk om te delen met klanten. Een bedrijfsvideo kan dus meerdere invalshoeken hebben. Welk doel je ook wilt verwezenlijken, Capital Content staat voor je klaar!

Voordelen van bedrijfsvideo’s

Een bedrijfsvideo biedt vele voordelen voor een organisatie. Het versterkt de merkidentiteit, verhoogt betrokkenheid, laat de online aanwezigheid groeien, vergroot de publiciteit en het bereik en kan zakelijke relaties, zowel intern als extern, verbeteren. Een bedrijfsvideo is dus een krachtige tool om de organisatie te presenteren aan het publiek en een grotere impact te maken.

Bedrijfsfotografie

Vrijwel alle klanten houden van een bedrijf met een menselijke uitstraling. Niets is persoonlijker dan de medewerkers het podium bieden om zichzelf te laten zien. Klanten zijn sneller geneigd om het product of de dienst af te nemen wanneer ze de persoon ‘ontmoeten’ die het aanbiedt. Bedrijfsfotografie is daarom voor ieder bedrijf een belangrijke vorm van communicatie. Geef je bedrijf een gezicht en verhoog de betrokkenheid van je klanten én je medewerkers.

Voordelen van bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie biedt vele voordelen voor een organisatie. Het versterkt, net als bedrijfsvideo’s, de merkidentiteit en maakt de beleving van een merk persoonlijker. Het versterkt de klantrelatie, verhoogt de online zichtbaarheid en helpt met opbouwen van vertrouwen in het product of de dienst. Daarnaast zorgt mooie fotografie voor een professionele indruk. Een bedrijfsvideo of bedrijfsfotografie zijn een onmisbare toevoeging aan de marketing- en communicatiestrategie van het bedrijf. We zetten de voordelen nog even kort op een rijtje.

De voordelen op een rijtje

  • Verhoog de interactie met klanten én medewerkers
  • Verbeter de online zichtbaarheid met persoonlijke content
  • Deel belangrijke momenten met je publiek
  • Geoptimaliseerde content op verschillende kanalen
  • Een consistente merkidentiteit in de externe communicatie
  • Volledig georganiseerd en geproduceerd door één vast team

Kom direct met ons in contact

Kom in contact

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online