Student campaign

Felyx

Client case:

Hoe betrek je je doelgroep middels een campagnevideo?
Voor Felyx hebben we een campagnevideo ontwikkeld om de doelgroep te betrekken die statistisch gezien de deelscooters het meest gebruiken. We kregen de opdracht om een concept te ontwikkelen, waarbij studenten werden aangesproken. Ook was het van belang dat deze video ingezet werd binnen de online marketing strategie. Dankzij doelgerichte advertenties werd de doelgroep direct aangesproken en is er op een (kosten)efficiënte manier resultaat behaald in de vorm van views, clicks en nieuwe gebruikers.

In deze campagnevideo is te zien hoe de deelscooters van Felyx bijdragen aan het leven van een student. Felyx vroeg om rekening te houden met herkenbare activiteiten. Dit hebben we meegenomen in de ontwikkeling van het script en in de productie van de video. Voor deze campagneproductie is gebruikt gemaakt van zowel fotografie als videografie. Al deze content is vervolgens geoptimaliseerd voor de social media strategie op Facebook, LinkedIn en Instagram. Dat betekent dat we tijdens de productiefase rekening hebben gehouden met het kader, zodat de content in ieder formaat bruikbaar is.

Campagne video om de doelgroep te betrekken
Felyx is een innovatieve scale-up die het transport binnen steden opnieuw inrichten door deelscooters aan te bieden. Het is een gebruiksvriendelijke manier om je makkelijk door de stad te bewegen. Felyx zorgt voor een duurzaam en toegankelijk vervoer voor iedereen (met een rijbewijs).

De opdracht
Het concept voor deze campagne is door Capital Content bedacht, voorgelegd, bijgeschaafd en uitgevoerd. We hebben tijdens de conceptualisering twee contactmomenten gehad en alles inhoudelijk over de campagne besproken. Deze vaste momenten droegen bij aan een efficiënte doorloop van het project. Na de ontwikkeling hebben we twee filmdagen achtereenvolgens ingepland, op verschillende locaties gefilmd en binnen 4 dagen de eerste versie opgeleverd. Vervolgens hebben we de revisie doorgenomen en verwerkt. De gehele campagneproductie (zowel campagnefoto's als de campagnevideo) was binnen 8 dagen gerealiseerd en klaar om ingezet te worden als online campagne op de social media kanalen.

Reactie Felyx
Felyx was blij met het resultaat! "Bravo! Our latest video campaign is a masterpiece. The quality is top-notch, and the creative concept is simply phenomenal. Communication was a breeze, and Capital Content made sure to incorporate every suggestion we made, resulting in a successful campaign. Another win in the books! 🎉"

Kies jij ook voor videocontent?
Wil je ontdekken hoe je videocontent kunt gebruiken om jouw boodschap krachtiger te maken en meer resultaat te behalen? Neem dan contact met ons op en laat Capital Content je helpen groeien.

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online