Over ons.

Wij zijn Capital Content. Een creatief videomarketing bureau gespecialiseerd in content marketing. Als content marketeer gebruiken we de kracht van content om jouw verhaal te vertellen. Dat noemen wij ‘the art of storytelling’. Daarnaast zijn we een hoogwaardig productiebedrijf, gespecialiseerd in video. Jouw groei, visie en vooral het resultaat dat we samen behalen staat hierin centraal. Wij doen er alles voor om jouw verhaal om te zetten naar creatieve content die kijkers aanzet tot interactie. Zo laten we het aantal leads voor jouw bedrijf groeien.
Ontdek onze diensten

Contentmarketeer?

Leuk natuurlijk, zo’n term als ‘content marketeer’, maar wat doet een content marketeer nou precies? Wij passen kennis en vaardigheden toe om samen met jou de beste en meest resultaatgerichte manier te ontwikkelen waarop jouw toekomstige klant jouw verhaal, visie, bedrijf, product of dienst te zien krijgt. Dat maakt ons de juiste content marketeer voor jouw bedrijf!

Wij zijn er voor jou!

Capital Content is het verlengstuk van jouw organisatie op het gebied van de online marketingstrategie. Door middel van content marketing kun jij je onderscheiden van de concurrentie en een band opbouwen met jouw doelgroep. Met krachtige verhalen in de vorm van video deel je hoogwaardige creatieve content die past bij jouw bedrijf. Dat bieden wij structureel per maand aan om het allerbeste resultaat te behalen.

Waarom video content?

Laat je Capital Content werken als jouw content marketeer, dan maken wij het liefste gebruik van indrukwekkende videocontent. Dat heeft verschillende voordelen. Zo zorgt videocontent voor een betere zichtbaarheid van het merk door het organische zoekresultaat op Google te verhogen. Daarnaast zorgt video voor een hogere betrokkenheid, versterkt het de boodschap die je wil delen, is het toepasbaar op verschillende platforms zoals YouTube, TikTok, LinkedIn en Instagram én video is een uitstekende manier om klanten mee te nemen in de merkbeleving. Kortom: video is booming!
Waar wacht je nog op? Maak ons de content marketeer voor jouw bedrijf, laat ons jouw knallende contentkalender ontwikkelen en maak de online marketingstrategie efficiënt en effectief! Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
Kom in contact

Wat we doen?

Het creëren van indrukwekkende content is één. Het structureel en optimaal inzetten van deze content is een belangrijke tweede opgave. Voor veel bedrijven is dat een flinke uitdaging. Hierdoor blijven er kansen liggen op het gebied van bereik, informatie overdracht en interactie met de klanten. Capital Content is dé content marketeer die dit proces volledig uit handen kan nemen. In onze samenwerking helpen we je graag met de volgende stappen:

- Onderzoek naar het bedrijf en analyseren van de huidige digitale aanwezigheid
- Een passende content strategie ontwikkelen die jouw bedrijf laat groeien
- Content produceren en implementeren op social media en de website
- Meer resultaat halen uit de website en social media in de vorm van bereik, clicks, leads en conversies

Je hebt geen omkijken meer naar dit proces en kan volledige focussen op jouw bedrijf en jullie specialismen. Heb je zelf al een social media strategie? Geen probleem! Capital Content is ook in te zetten om campagnevideo’s te ontwikkelen én te produceren die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Daarnaast bieden we als content marketeer de mogelijkheid om ons in te zetten voor bedrijfsvideo’s of bedrijfsfotografie die passen binnen het huidige social media plan. Toch liever alles uit handen geven? Laat maar komen!

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online