Contest 49CS

Contest Yachts

Client case:

Hoe bevorder je de verkoop van een zeiljacht door middel van een promotievideo?
''We willen graag de verkoop stimuleren van het 49CS zeiljacht door middel van een promotievideo.'' Het doel is om de kijker te overtuigen van de schoonheid en kwaliteit van het schip door middel van een promoitevideo. De uitdaging is om middels content een effectieve en opvallende manier te vinden om de verkoop van het jacht te bevorderen.

Zeil mee in de Contest 49CS
Stel je voor, je zeilt door de blauwe golven op het dek van een prachtig zeiljacht, de Contest 49CS. De wind in je haren en de zon op je gezicht, dit is het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur. En wat als we je vertellen dat je dit gevoel nu kunt beleven zonder het schip zelfs maar te verlaten? Met onze gloednieuwe promotievideo van de Contest 49CS is het mogelijk!

Ons team heeft een meeslepende video gerealiseerd, waarin we je meenemen op een avontuur op zee. Van het ontwerp van het jacht tot en met de details van het interieur, niets is achterwege gelaten. Onze video laat niet alleen de schoonheid en kwaliteit van het schip zien, maar geeft ook een beeld van de onbeperkte mogelijkheden die het biedt. Of je nu een ervaren zeiler bent of juist op zoek bent naar een avontuur, de Contest 49CS is het ideale jacht voor jou. Door middel van haarscherpe beelden en een boeiende soundtrack, kun je als het ware zelf aan boord zijn en het avontuur zelf beleven.

Dus, zet je schrap, maak een virtuele zeiltocht door de golven en laat je verrassen door de Contest 49CS! Onze promotievideo is de perfecte manier om het jacht te ervaren en te ontdekken wat het allemaal te bieden heeft. Wacht niet langer en bekijk onze video nu!

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online