Dienst

Campagneproducties

De identiteit van jouw merk gebruiken voor de meest indrukwekkende video’s? Dat kan met de campagneproducties van Capital Content!

Wil jij dit ooK?

Laat je naam en nummer achter en wij bellen je terug!
Bel mij later terug

Introductie

De identiteit van jouw merk gebruiken voor de meest indrukwekkende video’s? Dat kan met de campagneproducties van Capital Content! Of het nu gaat over een nieuw product, een verandering in je aanbod, een seizoensgebonden dienst of iets anders. Gebruik videocontent voor een groter bereik, meer impact en hogere conversie. Dankzij campagneproducties kun je bijvoorbeeld nieuwe doelgroepen werven of een specifieke boodschap breed uitdragen. Deze producties zijn vaak gericht op een periode van een aantal weken, maanden of een seizoen.

Campagneproducties van concept tot product

Bij Capital Content creëren we campagneproducties van de hoogste kwaliteit. Heeft jouw bedrijf een specifiek thema waar je op wil inhaken? Dan stemmen we samen af wat de beste video is voor dit doel. Heb je zelf nog geen idee? Geen enkel probleem. Bij Capital Content beginnen onze campagneproducties met de conceptualisering. Dus wat je vraag ook is, we bedenken samen een passend concept om jouw contentstrategie kracht bij te zetten.

Verschillende vormen van campagneproducties

Campagneproducties zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuw product lanceren door een promotionele video te schieten met een krachtig verhaal. Ook kun je de identiteit van je merk versterken door een brandvideo te produceren. Daarnaast kun je jouw klanten informeren door een zogeheten explainer video te maken. Geef bijvoorbeeld je bedrijf een gezicht door één vaste presentator of presentatrice al jouw diensten, producten of andere inhoudelijke zaken met je klanten te laten delen.

Communiceren met één team

Groeien in bereik, conversie en leads, zonder zelf de lijnen uit te zetten? Dat kan! Bij Capital Content heb je te maken met één vast team. Duidelijke communicatie en een strakke planning zijn ons niet vreemd. Wij zorgen dat jij op vaste momenten volledig op de hoogte bent van de plannen én de uitvoering. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat jij wil en Capital Content doet de rest.

Kom direct met ons in contact

Kom in contact

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online