Dienst

Contentstrategie

Iedere maand een geoptimaliseerde invulling van jouw contentstrategie. Bij Capital Content kan het!

Wil jij dit ooK?

Laat je naam en nummer achter en wij bellen je terug!
Bel mij later terug

Introductie

Vergroot je naamsbekendheid, bereik en de waarde die je online aan jouw doelgroep biedt op een consistente en eenvoudige manier. Door een vast maandelijks pakket af te nemen kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je niet afhankelijk van dure eenmalige videoproducties. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over fluctuerende contentmarketing kosten. Wij focussen ons over het algemeen op een contentstrategie van een half jaar of een jaar. Dus leun maar achterover en verzeker jezelf van indrukwekkende content die impact maakt!

Contentstrategie en productie

We doen onderzoek naar wat het beste werkt voor jouw doelgroep en stellen in overleg een contentstrategie op. Vervolgens schakel je met één vast contentteam om het te laten produceren. Het resultaat is een contentstrategie vol indrukwekkende videocontent om maandelijks impact te maken bij jouw klanten. En het mooiste is nog dat je hier zelf weinig tot geen moeite voor hoeft te doen. Zo zorg je voor tijd en focus die je kunt investeren om je bedrijf te laten groeien, dan zorgen wij daarvoor via de afgestemde contentstrategie.

Social Media Beheer? Zeker weten!

Capital Content kan ook het social media beheer voor je uit handen kan nemen. Door de maandelijkse contentproductie en communicatie uit handen te geven, zorg jij dat je altijd over hoogwaardige creatieve up-to-date content beschikt. De geoptimaliseerde content wordt door ons ingezet op de afgesproken kanalen. We pakken de verantwoordelijkheid en doen dat elke maand opnieuw. De hoogste kwaliteit met de soepelste samenwerking, daar kun je ons op vertrouwen. En met iedere maand een reflectiemoment, waar jij jouw vragen of wensen voor de komende tijd met ons kan delen.

Contentproductie op basis van een bestaande contentstrategie

Heb je zelf al een contentstrategie? Geen probleem. Dan is Capital Content de juiste uitvoerende partij om videocontent te produceren en jouw contentstrategie te realiseren. Ook deze manier van werken kunnen wij aanbieden als een pakket. Een vast bedrag, hoogwaardige content en structureel communiceren met jouw publiek. Zo kun jij je onderscheiden van de concurrentie en met krachtige verhalen jouw klanten boeien, binden en binnenhalen!

Voordelen van een zorgvuldig ontwikkelde contentstrategie

Een goede contentstrategie is van groot belang voor elk bedrijf of organisatie die haar doelgroep via online kanalen wil bereiken. Daarnaast helpt het bij het efficiënt organiseren en plannen van de contentproductie. Hierdoor kan een regelmatige stroom van waardevolle content worden gegarandeerd, zonder dat het aan de kwaliteit ten koste gaat. Op deze manier kun je klanten blijvend informeren, entertainen en bereiken. Een toffe video van de hoogste kwaliteit is één, maar waar zet je deze in? Wanneer zet je deze in? En hoe pak je dat het beste aan? Laat dat maar aan ons over. We zetten de voordelen van een contentstrategie van Capital Content kort op een rijtje.

De voordelen

  • Gerichte en effectieve content die aansluit bij de vastgestelde doelstellingen
  • Inzet van de juiste kanalen en formaten om het bereik en de impact te vergroten
  • Organisatie van de contentproductie, voor meer efficiëntie en focus op het bedrijf
  • Structureel waardevolle content om publiek blijvend te boeien en informeren
  • Een consistente merkidentiteit in de externe communicatie
  • Volledig georganiseerd en geproduceerd door één vast team

Kom direct met ons in contact

Kom in contact

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online