JOR Products

JOR Products

Client case:

''Wij willen een creatieve promotievideo van onze herbruikbare koffie adapter.''
De eigenaar van JOR Products wilde een totaal ander soort video dan wat concurrenten hebben geproduceerd. Hij wilde een creatieve weg inslaan en zich richten op de doelgroep ‘jong volwassenen’. Met deze informatie hebben we een concept ontwikkeld, zodat we indrukwekkende videocontent konden delen via de social media kanalen. En hiernaast een online campagne konden ontwikkelen voor social media. Na de productie van deze promotievideo hebben we dit geïmplementeerd in de social media strategie voor het maximale resultaat.

Maandelijkse content voor JOR Products
JOR Products maakt gebruik van het maandelijkse contentpakket van Capital Content. Binnen dit pakket ontzorgen wij op het gebied van contentstrategie, contentproductie en social media beheer. JOR Products kwam bij ons terecht met de vraag of wij konden helpen met het ontwikkelen én uitvoeren van een social media strategie. Daarbij was de ontwikkeling van een strategie die past bij het bedrijf erg belangrijk. Samen hebben we een plan opgesteld, waarbij we JOR Products maandelijks ontzorgen en voorzien van indrukwekkende en resultaatgerichte content. Hiermee geven we hun digitale aanwezigheid op social media een boost, en dat blijven we maandelijks doen.

Binnen dit pakket wilde JOR graag een promotievideo laten maken om een nieuw product te presenteren. De nieuwe herbruikbare koffie adapter, geschikt voor het Dolcé Gusto apparaat, mocht middels videocontent gedeeld worden met het grote publiek.

JOR
JOR Products spreek je uit als ‘your products’ of beter gezegd; ‘jouw producten’. Producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur, zodat het een product is waar je altijd van op aan kunt. Duurzaam en blijvend genieten, dat is het belangrijkste. Bij ieder bakje koffie, waarbij ook de hoeveelheid afval zo klein mogelijk wordt gehouden.

We zijn blij met het eindresultaat en de klant ook, zo mogen we opmaken uit de positieve reactie. “Capital Content heeft fantastisch geholpen met het vastleggen van onze nieuwe herbruikbare koffie adapter. Ze overtreffen zichzelf iedere keer weer om de creatieve ideeën tot een mooi en perfect eindresultaat te brengen. De grootste meerwaarde van de maandelijkse content is dat wij nooit met een 'tekort aan content' zitten. Dit geeft rust en het is fijn dat ze Capital Content dit voor ons uit handen kan nemen.''

Kies jij ook voor videocontent?
Wil je ontdekken hoe je videocontent kunt gebruiken om jouw boodschap krachtiger te maken en meer resultaat te behalen? Neem dan contact met ons op en laat Capital Content je helpen groeien.

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online