Praktijkvideo

Huisartsenpraktijk Giesbeek

Client case:

Afname van druk op de telefoon middels videoproductie

De uitdaging was om een videoproductie te creëren die effectief was en aansloot bij de doelgroep van de huisartsenpraktijk. En die veelgestelde algemene vragen behandelde en beantwoordde.

Onze teamleden hebben samengewerkt met de huisartsenpraktijk om het script te schrijven. Na goedkeuring werd de opnamedag ingepland op locatie in de praktijk. Iedereen in de praktijk stond ervoor open om mee te spelen als figurant in de productie. Dit zorgde voor een authentieke uitstraling en gaf de kijkers het gevoel dat ze in contact waren met de praktijk.

Videoproductie als oplossing

In de videoproductie werden de meest voorkomende vragen beantwoord. Dit maakte het voor de kijkers gemakkelijker om informatie te verkrijgen en zorgde ervoor dat de telefonistes en assistentes van de huisarts, minder druk ervaren op de telefoon.

De videoproductie is op de home-pagina van de huisartsenpraktijk geplaatst en het resultaat was verbluffend. In de maanden na de lancering was de druk op de telefoon van de assistentes sterk afgenomen, wat aantoonde dat de videoproductie effectief was in het oplossen van het initiële probleem.

In conclusie was de realisatie van de videoproductie voor huisartsenpraktijk Giesbeek een groot succes. Het verminderde de druk op de telefoon en maakte het gemakkelijker voor de doelgroep om informatie te verkrijgen. Onze teamleden hebben hard gewerkt om een effectieve en aansluitende videoproductie te creëren en het resultaat sprak voor zich.

Wil je ontdekken hoe je videocontent kunt gebruiken om jouw boodschap krachtiger te maken en meer resultaat te behalen? Neem dan contact met ons op en laat Capital Content je helpen groeien.

Let's mine your jewels!

Volg je ons al?
Copyright © 2023 Capital Content. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online